Over

GYM Knokke-Heist bestaat al meer dan 40 jaar.

Sinds 2000 is de club een vzw en sedert september 2005 zijn we aangesloten bij de Gymnastiek Federatie Vlaanderen met de bedoeling om ook op competitief niveau mee te draaien. We zijn dan ook heel fier met de verschillende behaalde titels in de tumbling discipline, met zowel Vlaamse- als ook Belgische kampioenen in onze club.

Na 40 jaar zijn we uitgegroeid tot één van de grootste jeugdsportclubs van de gemeente met een 400-tal leden tussen 4 en 40 jaar. Tevens zijn we een vaste waarde in het sportgebeuren met vertegenwoordiging in de sportraad.

Bij dit alles streeft de club een kwalitatieve omkering na, die in 2007 en 2010 resulteerde in het behalen van het IK-GYM label. In 2014 slaagden we ook voor het Q4GYM kwaliteitslabel en onlangs werd ons label opnieuw verlengd. Het behalen van deze labels staat garant voor de kwaliteit die we nastreven in onze lessen. Meer info over het Q4GYM label vindt je hier.

We doen dan ook ons uiterste best om alle kinderen en jongeren de kans te geven om zicht in de turnsport verder te ontplooien volgens hun eigen talenten. We kozen er voor om geen aparte groepen te maken voor kinderen en jongeren met een beperking.