Praktische info

TRAININGEN

Een heel team van lesgevers staat voor je klaar. Wij verwachten dan ook:

  • dat er voldoende aandacht en inzet is
  • dat je tijdig aanwezig bent
  • dat je het uniform van de gymclub draagt, zo stralen we eenheid uit
  • toch te laat, meld je dan eerst aan bij je trainer
  • ben je veel te vroeg, wacht dan boven op de tribune
  • dat iedereen de volledige les aanwezig is, vroeger weggaan kan enkel met een grondige reden
  • wees steeds beleefd en behulpzaam voor uw trainers, clubgenoten en het zaalpersoneel
  • bij herhaaldelijk negatief gedrag ondanks meerdere verwittigingen kan een gymnast, nabeslissing van het bestuur, uitgesloten worden

KLEDING

We verwachten van alle gymnasten dat ze het t-shirt van de gym, zwarte legging of short en turnpantoffels dragen tijdens de trainingen, op show of wedstrijden.

Kledij voor recreagym, trampoline en airtrack is verkrijgbaar bij Arcasport, Lippenslaan 6, 8300 Knokke-Heist. Bij de inschrijving ontvangt U een bon of bevestigingsmail om het gym t-shirt gratis af te halen.

Gymnasten van de wedstrijdgroep tumbling en trampoline hebben aparte wedstrijdkledij, hiervoor nemen ze contact op met hun trainsters.

Het dragen van scherpe en gevaarlijke voorwerpen, sieraden en uurwerken is verboden tijdens de lessen. Lange haren worden samengebonden.

IN EN ROND DE SPORTZAAL

Hou de toestellen, de sportzalen, de kleedkamers en toiletten proper en netjes. Iedereen helpt met het opbergen van het materiaal. Niemand verlaat de zaal vooraleer alle toestellen weg zijn!

Kinderen moeten op tijd afgehaald worden. De lesgevers geven soms aansluitend les, waardoor zij geen oogje in het zeil kunnen houden.

WAARDEVOLLE VOORWERPEN

De kleedkamers zijn onbewaakt. Juwelen, gsm, ipad, … laat je best thuis. Gym Knokke-Heist is niet verantwoordelijk voor verlies, diefstal of beschadiging.

Ben je iets verloren of vergeten, dan kan je terecht bij de zaalwachters van de sporthal.

ETEN EN DRINKEN

Eten en drinken in de zalen is verboden. Er wordt niet gesnoept (ook geen kauwgom) tijdens de lessen.

FOTO’S EN VIDEO’S

De trainers of onze fotograaf kunnen foto’s of video’s maken tijdens de lessen en de activiteiten. Deze worden op onze website en/of Facebookpagina geplaatst en kunnen gebruikt worden voor promotie van de eigen club. Gymnasten en ouders gaan hiermee akkoord bij inschrijving van het lid.